Turvavalaistusratkaisut

5 VUODEN TAKUU

Turvavalot nostureihin

SMARTOX Safety LED -projektorit on erityisesti suunniteltu tarjoamaan turvavalaistusta teollisuusnostureille, jotka on sijoitettu eri korkeuksille hyvin valaistuissa ympäristöissä. Nämä projektorit parantavat nosturinkuljettajien ja lähellä olevien henkilöiden turvallisuutta erityisesti meluisissa ympäristöissä.

Turvavalot nostureihin
SAFETY-BAR-SUPER-H.P.-EVO-BLUE

Safety Bar Super HP

Nosturin turvatankoprojektori, joka on tehty tehokkaammalla LEDillä ja uudella ja entistä keskittyvämmällä optiikalla.

SAFETY-BAR-H.P.-EVO-RED

Safety Bar HP

Nosturin turvatankoprojektori, joka on valmistettu tehokkaista LED-valoista ja linssistä, jossa on keskittävä optiikka.

Suojatie ja Kulkuväylä turvavalot

MINI-SAFE-smartox

Mini/Mid Safe Crosswalk

Suunniteltu projisoimaan ylityssymbolin eri asennuskorkeudelta.

MINI-SAFE-smartox

Mini Safe

Projisoi erityisiä muotoja lattialle vihreän, punaisen, sinisen ja keltaisen värisinä. Saatavilla on paljon vakiosymboleja.

SMARTOX-SUPER-SAFE

Mid Safe

Projisoi erityisiä muotoja lattialle vihreän, punaisen, sinisen ja keltaisen värisinä. Saatavilla on paljon vakiosymboleja

Smartox-Safty-light-40

Safety 40

Suunniteltu raskaan teollisuuden, kuten terästehtaiden, valssaamojen ja valimoiden, turvavalaistukseen.

Varoitus-turvavalot

SAFETY-BAR-H.P.-EVO-RED

Safety Bar 25

Korvaa maalattujen tai liimattujen nauhojen levitys maahan, luo kulkutiet ja käsittely- tai poistumisreitit. Laite voidaan asentaa 3-7 metrin korkeuteen.

SAFETY-BAR-50-EVO-GREEN

Safety Bar 50

Korvaa maalattujen tai liimattujen nauhojen levitys maahan, luo kulkutiet ja käsittely- tai poistumisreitit. Laite voidaan asentaa 6-12 metrin korkeuteen.

SAFETY-BAR-20

Safety Bar 20

LED-projektori, joka on suunniteltu varmistamaan trukkien turvavalaistus. Tämä trukissa oleva lamppu lähettää sinisen tai punaisen valonsäteen useiden metrien etäisyydeltä, jolloin työntekijät huomaavat ajoneuvon saapumisen.

Korkean Lämpötilan Valaistus

SAFETY-BAR-H.P.-EVO-RED

Industrial THOR projector

THORin teollisuus-LED-heijastin korvaa raskaassa teollisuudessa, kuten terästehtaissa, valssaamoissa ja valimoissa perinteisesti käytetyt valaisimet.

SAFETY-BAR-50-EVO-GREEN

STORM EVO SUPER HT

STORM EVO SUPER HT -sarja on erinomainen ratkaisu teollisuusuunien, valssaamojen, koneiden ja tilojen valaisemiseen korkeissa lämpötiloissa.

SAFETY-BAR-20

LINEAR EVO ja LINEAR LIGHT LED-valaisimet

LINEAR EVO ja LINEAR LIGHT LED-valaisimet on suunniteltu vastaamaan lineaarisen valaistuksen tarpeisiin eri korkeuksilla ja ympäristöissä, joissa on korkea
lämpötilaolosuhteet. Ne on suunniteltu ja tutkittu asennettavaksi teräkseen tehtaissa, valimoissa, lasitehtaissa, paperitehtaissa ja missä tahansa ympäristössä kriittiset ympäristöolosuhteet.

Erityinen valaistus

SMARTOX-SUPER-SAFE

Storm Tower Projector

STORM TOWER -sarja perustuu konseptiin: modifiointi. Optiikka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan mahdollistamalla eri linssien käyttö samassa lampussa. Lisäksi on mahdollisuus valita erityisiä suolankestokäsittelyjä, erikoisteräksiä kuten Aisi 316L tai muita erikoiskäsittelyjä.

Smartox-Safty-light-40

Storm Evo Projector

STORM EVO -projektorisarja on erinomainen ratkaisu ulkoalueiden valaisemiseen ja muuhun! Led-levyjä on mahdollista yhdistää erilaisiin optiikkoihin, jotta saadaan ihanteellinen valaistusteho mihin tahansa tarpeeseen.

Tarjouspyyntö

info@smartox.fi

+358 40 5411177